Dinamo a pierdut partida cu FC Botoșani, disputată, duminică, pe „Arena Națională”, în runda a doua a campionatului intern. „Câinii” au cedat cu 0-1, golul victoriei fiind reușit de Cătălin Golofca, în minutul 69. Cosmin Contra, antrenorul echipei din Ștefan cel Mare, a pus eșecul pe seama ghinionului. El și-a somat elevii să nu repete greșelile comise în confruntarea cu moldovenii și în meciul cu Atlhetic Bilbao, ce va avea loc, joi, în turul 3 preliminar al Ligii Europa, pe „Arena Națională”.

„Din 10 meciuri ca cel de azi sigur câștigăm 9. Ei au marcat la singurul lor șut pe spațiul porții. De acolo, partida s-a rupt. Noi n-am putut să avem limpezime pe fazele de atac. Am încercat mai mult cu inima decât să facem acțiuni din care să egalăm. Mi-am felicitat băieții pentru efort, dar din păcate azi n-am câștigat. Joi nu trebuie să mai facem greșelile din seara asta.  E o înfrângere dureroasă pentru că nu am meritat să pierdem. Trebuie să învățăm! Am ratat foarte mult! Băieții au făcut un efort foarte mare, pe o căldură sufocantă”, a afirmat „Guriță”.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo a pierdut partida cu FC Botoșani, disputată, duminică, pe „Arena Națională”, în runda a doua a campionatului intern. „Câinii” au cedat cu 0-1, golul victoriei fiind reușit de Cătălin Golofca, în minutul 69. Cosmin Contra, antrenorul echipei din Ștefan cel Mare, a pus eșecul pe seama ghinionului. El...

Preluat de la EVZ