În declaraţia sa, Kushner, spune ca a avut patru întâlniri cu rușii în timpul campaniei din 2016, dar nimic necorespunzător și că el nu a avut niciodată legături cu niciun guvern străin în timpul campaniei. El neagă „contactele secrete“ cu ambasadorul rus în SUA.

Reamintim că The New York Times, a dezvăluit  întâlnirea lui Jared Kushner şi lui Michael Flynn cu Serghei Kislyak care a avut loc în decembrie 2016.

Imediat, Hope Hicks, un purtător de cuvânt al Casei Albe, a precizat că întrevederea a durat 20 de minute, fiind primul contact al lui Jared Kushner cu ambasadorul Rusiei, Serghei Kislyak. “Au discutat în general despre relaţiile bilaterale, logica fiind stabilirea unui linii de comunicare”, a mai spus Hicks.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
În declaraţia sa, Kushner, spune ca a avut patru întâlniri cu rușii în timpul campaniei din 2016, dar nimic necorespunzător și că el nu a avut niciodată legături cu niciun guvern străin în timpul campaniei. El neagă „contactele secrete“ cu ambasadorul rus în SUA.Reamintim că The New York Times,...

Preluat de la EVZ