Rusia așteaptă o poziție clară din partea administrației Donald Trump privind noile sancțiuni împotriva Moscovei, a anunțat luni purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, relatează site-ul agenției Tass.

Am spus deja că avem o poziție extrem de negativă în ceea ce privește subiectul sancțiunilor, în special privind noile inițiative pe care Congresul Statelor Unite continuă să le promoveze. În ceea ce privește poziția administrației de la Washington în legătură cu sancțiunile, am auzit anumite ajustări și vom aștepta cu răbdare ca această poziție să fie formulată în mod clar“, a spus Peskov.

Kremlinul transmite că retorica Washingtonului privind înăsprirea sancțiunilor nu afectează doar interesele Rusiei și ale SUA, ci și interesele altor state.

Considerăm că menținerea retoricii sancțiunilor este contraproductivă și dăunează intereselor celor două țări, precum și intereselor unor țări terțe, cu care Rusia continuă să dezvolte relații comerciale și economice în ciuda tuturor tendințelor negative“, a mai spus Peskov.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/kremlinul-asteapta-o-pozitie-clara-de-la-washington-privind-noile-sanctiuni-impotriva-rusiei-40373.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/kremlinul-asteapta-o-pozitie-clara-de-la-washington-privind-noile-sanctiuni-impotriva-rusiei-40373-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv