O persoană a rămas încarcerată, în cursul nopții trecute, între resturile contorsionate ale unei mașini, pe Drumul Național 39, la intrarea în Neptun.

Potrivit primelor informații, bărbatul conducea cu mare viteză și nu a mai reușit să stăpânească direcția de mers, intrând într-un copac.

La fața locului au ajuns echipaje ale Serviciului Rutier și ale Ambulanței, medicii preluând victima și transportând-o la spital pentru îngrijiri.

UPDATE. Potrivit reprezentaților SAJ Constanța, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, era conștient, dar instabil din punct de vedere hemodinamic, prezentând mai multe traumatisme. Victima a fost transportată în prima fază la Spitalul Municipal Mangalia, pentru îngrijiri urgente, fiind apoi trimis la Spitalul Județean Constanța.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/judetul-constanta-accident-la-intrarea-in-neptun-barbat-incarcerat-dupa-ce-a-intrat-cu-viteza-intr-un-copac-40359.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/judetul-constanta-accident-la-intrarea-in-neptun-barbat-incarcerat-dupa-ce-a-intrat-cu-viteza-intr-un-copac-40359-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv