Pe Autostrada București – Pitești există pericol de acvaplanare, deoarece, pe anumite porțiuni există apă carosabil, în urma ploilor torențiale din ultima oră, arată Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că lun seara, plouă pe A2, între București și Constanța, iar pe anumite porțiuni există apă pe caosabil.

Potrivit Centrului Infotrafic, între kilometrii 20 și 60 plouă torențial existând risc de producere a fenomenului de acvaplanare.

Polițiștii le recomandă șoferilor să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanța în mers, să nu bruscheze comenzile și să folosească luminile de întâlnire, pentru a fi mai vizibili în trafic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/infotrafic-pericol-de-acvaplanare-pe-autostrada-bucuresti-constanta-in-urma-ploii-torentiale-40398.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/infotrafic-pericol-de-acvaplanare-pe-autostrada-bucuresti-constanta-in-urma-ploii-torentiale-40398-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv