Cei doi iordanieni care au fost împușcați mortal  lucrau  la o firmă de mobilă  și au intrat în ambasadă înainte de declanșarea împușcăturilor, potrivit unor surse din poliție, citate de BBC.com.

 Forțele de securitate au închis ambasada și autoritățile israeliene au evacuat personalul.
Incidentul armat s-a produs într-o clădire rezidențială folosită de ambasada israeliană, spun surse din cadrul  poliției  iordaniane.

La rândul lor, oficlialii israelieni au refuzat să comenteze incidentul și au impus restricții de securitate.

Ambasada Israelului  se află în cartierul Rabiyeh într-o zonă foarte bine păzită a capitalei Amman.
Vineri, mii de iordanieni au protestat în Amman, împotriva Israelului în legătură cu instalarea detectoarelor de metale într-un loc sacru atât pentru musulmani, cât și pentru evrei din Ierusalimul de Est.

Tensiunile dintre israelieni și palestinieni asupra locului au crescut în ultimele zile, ca răspuns la detectoarele de metale, care au fost puse în aplicare, după uciderea a doi polițiști israelieni.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Cei doi iordanieni care au fost împușcați mortal  lucrau  la o firmă de mobilă  și au intrat în ambasadă înainte de declanșarea împușcăturilor, potrivit unor surse din poliție, citate de BBC.com. Forțele de securitate au închis ambasada și autoritățile israeliene au evacuat personalul. Incidentul armat s-a produs într-o clădire rezidențială folosită...

Preluat de la EVZ