Doi oameni au murit într-un cumplit accident ce a avut loc pe DN 6 după ce o ambulanță aflată în misiune s-a ciocnit frontal cu un autoturism.

Accidentul a avut loc în dreptul localității Bucoșnița. O ambulanță care transporta spre Caransebeș un băiețel de 2 ani s-a ciocnit cu un autoturism. În urma impactului, mașina a fost proiectată în afara părții carosabile, iar șoferul ei a murit pe loc. Acesta se afla singur în autoturism.

Băiețelul este singurul pasager din cele două mașini implicate care a scăpat ca prin urechile acului fără nicio zgârietură. Pentru el, pentru că s-a înecat cu o bomboană, bunicul a chemat ambulanța. Și cum viața copilului a fost pusă în pericol, bunicul nu a mai așteptat să ajungă ambulanța la Armeniș, ci a luat mașina personală și a plecat spre spitalul din Caransebeș. Totuși, bărbatul s-a întâlnit cu ambulanța pe drum și, deși băiețelul își revenise, personalul medical a respectat protocolul și l-a urcat pe băiețel și pe bunic în ambulanță ca să-i ducă la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, însă după doar câțiva kilometri, în condiții de ploaie și o ușoară curbă la dreapta, inevitabilul s-a produs.

La spitalul din Caransebeș au fost transportați de urgență băiețelul, bunicul, asistenta medicală și șoferul autospecialei. Acesta din urmă a decedat și el la scurt timp după ce a ajuns la spital. Se pare că și asistenta medicală este în stare gravă.

Potrivit polițiștilor citați de expressdebanat.ro, principalul vinovat ar fi șoferul autoturismului, un cetățean sârb de 61 de ani. Bărbatul „a condus un autoturism pe DN6, dinspre Caransebeș spre Băile Herculane. La km 442+900 m, în afara localității Bucoșnița, într-o curbă ușoară la dreapta, bărbatul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed și a pătruns parțial pe contrasens unde a intrat în coliziune cu partea stângă cu o ambulanță condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din Cornereva, cu semnalele luminoase în funcțiune”.

SURSĂ FOTO: expressdebanat.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-impact-nimicitor-intre-o-ambulanta-si-o-masina-doi-morti-printre-care-si-ambulantierul-galerie-foto-40385.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-impact-nimicitor-intre-o-ambulanta-si-o-masina-doi-morti-printre-care-si-ambulantierul-galerie-foto-40385-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv