Cele două noi volume vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii organizată de British Library, la Londra, în luna octombrie a acestui an şi va rămâne deschisă până în februarie 2018, potrivit reprezentanţilor editurii britanice Bloomsbury, arată Reuters.com.

De asemenea, cititorii care vor cita volumul „Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition”, vor putea să exploreze programa Şcolii de Magie Hogwarts, unde a studiat personajul Harry Potter. Ambele volume, editate de British Library, vor include schiţe şi pagini extrase din manuscrisele scriitoarei J.K. Rowling, care nu au mai fost niciodată prezentate  public.

Pe data de 26 iunie a.c., s-au împlinit 20 de ani de la lansarea volumului „Harry Potter şi Piatra Filozofală”, prima din seria celor  şapte volume din seria „Harry Potter”, care  s-au vândut în aproximativ 450 de milioane de copii  şi au fost traduse în  29 de limbi.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cele două noi volume vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii organizată de British Library, la Londra, în luna octombrie a acestui an şi va rămâne deschisă până în februarie 2018, potrivit reprezentanţilor editurii britanice Bloomsbury, arată Reuters.com.De asemenea, cititorii care vor cita volumul „Harry Potter: A History of...

Preluat de la EVZ