Obdulia Sanchez este adolescentă în vârstă de 18 ani din Statele Unite ale Americii, care a condus sub influența băuturilor alcoolice și a transmis live pe o rețea de socializare moartea surorii sale, survenită în urma unui accident produs de ea, potrivit Dailymail.

Tânăra a pierdut controlul volanului, iar mașina pe care o conducea s-a răsturnat, fapt ce a dus la moartea surorii sale. Aceasta a continuat să înregistreze moartea victimei și a distribuit imagini șocante cu aceasta.

„Jacqueline, te rog, trezește-te. E ultimul lucru pe care mi l-am dorit. Mi-am ucis sora, dar nu-mi pasă. Mi-am ucis sora. Știu că mă duc la închisoare, dar nu-mi pasă. Îmi pare rău. Odihnește-te în pace”, se aude pe înregistrare.

A doua victimă a suferit răni grave și se află internată în spital. Șoferița a fost arestată sub acuzațiile de conducere sub influența băuturilor alcoolice și ucidere din culpă.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/declaratia-socanta-a-unei-tinere-dupa-ce-a-provocat-un-accident-si-a-filmat-moartea-surorii-sale-mi-am-ucis-sora-dar-nu-mi-pasa-40382.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/declaratia-socanta-a-unei-tinere-dupa-ce-a-provocat-un-accident-si-a-filmat-moartea-surorii-sale-mi-am-ucis-sora-dar-nu-mi-pasa-40382-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv