Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 24 iulie 2017, la conducta de alimentare cu apă de pe strada Ion Lahovari nr. 133, din municipiul Constanța, RAJA Constanța este nevoita să intervina in carosabil.

Astfel, între orele 9.30-13.30, ciculatia pe strada Ion Lahovari va fi blocata pe segmentul cuprins intre strazile I.D. Chirescu si I.N. Roman.

Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva, carora le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt‘, transmit reprezentanții regiei de apă.

Abonatii din zona nu sunt afectati de aceasta avarie, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatia cu conducta sub presiune.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/constanta-trafic-ingreunat-pe-strada-lahovari-din-cauza-unei-avarii-la-conductele-de-apa-potabila-40360.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/constanta-trafic-ingreunat-pe-strada-lahovari-din-cauza-unei-avarii-la-conductele-de-apa-potabila-40360-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv