Pompierii din Prahova intervin, astăzi, în Sinaia, unde Drumul Național 1 s-a blocat în zona Gării din stațiune, pentru câteva minute, iar două mașini au rămas blocate în trafic pe o stradă din localitate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Adrian Radu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pompierii intervin, la ora transmiterii acestei știri, în Sinaia, pe strada Cumpătu, unde drumul a fost inundat, iar două autoturisme au rămas blocate în apă.

„Intervenim pentru evacuarea apei de pe carosabil pe Starda Cumpătu unde sunt și două autoturisme blocate. O persoană, în vârstă de 90 de ani a asistată la fața locului. A avut un atac de panică”, a declarat Radu.

Potrivit acestuia, în urma ploii torențiale și DN 1, în zona Gării Sinaia, a fost inundat.

Radu a mai spus că apa măsura aproximativ 50 de centimetri pe carosabil.

Totodată, pompierii intervin pentru a scoate apa din două gospodării din Azuga.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/atentie-soferi-dn-1-inundat-de-ploaie-in-zona-garii-din-sinaia-doua-masini-blocate-pe-o-strada-din-statiune-40377.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/atentie-soferi-dn-1-inundat-de-ploaie-in-zona-garii-din-sinaia-doua-masini-blocate-pe-o-strada-din-statiune-40377-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv