Cum în weekend numărul de oameni ai legii care să verifice agenții comerciali și turiștii este foarte scăzut, fiecare face ce vrea pe plajă, pornind de la turiștii care își lasă mașinile pe locuri de parcare necorespunzătoare, până la vânzătorii ambulanți care au apărut ca ciupercile după ploaie.

Pe plaja din Mangalia, o femeie trecută de prima tinerețe oferă ședințe de masaj. Cu masa specială pentru masaj şi anunţul aferent pe bucăţica de plajă pe care o ocupă, femeia a mărturisit că este din Bucureşti şi că a închiriat o cameră de hotel în Neptun pentru urmăroarele 2 luni, informează Replicaonline.ro.

Avertisment pentru toți turiștii care merg la mare! Acestea sunt CELE MAI PERICULOASE plaje de pe litoral

“Am căutat în Mamaia, că acolo altele sunt preţurile. Acolo pot să cer şi 100 de lei pentru masaj. Aici… nu poţi cere aşa sumă. Dar nu am găsit nici plajă unde să mă bag şi eu, şi nici gazdă. Am găsit pe cineva, că preferam să stau la cineva la casă decât la hotel, dar îmi cerea 1 milion pe noapte. Păi, nu fac eu atâţia bani cât să achit o asemenea chirie, vă daţi seama”, se confesează femeia, pe parcursul şedinţei de masaj.

La final, după ce clientul a fost bine uns cu ulei de masaj şi cu dureri alinate, femeia îl taxează: 40 de lei. Este adevărat, mai ieftin este un porumb fiert de 3 lei, dar nu se compară alinarea durerilor de şale cu potenţiala toxiinfecţie alimentară!

Femeia spune că după ce trage linie și scade cheltuielile cu cazarea și mâncarea, este mulțumită de banii pe care îi face. Tânjește totuși după stațiunea Mamaia, pentru că acolo o ședință de masaj ajunge la 100 de lei.

JEG de NEDESCRIS în hoteluri de două stele de pe litoralul românesc! Descoperirea OPC care SPERIE turiștii- FOTO

Sursa foto: Replicaonline.ro

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/masaj-pe-plaja.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/masaj-pe-plaja-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Cum în weekend numărul de oameni ai legii care să verifice agenții comerciali și turiștii este foarte scăzut, fiecare face ce vrea pe plajă, pornind de la turiștii care își lasă mașinile pe locuri de parcare necorespunzătoare, până la vânzătorii ambulanți care au apărut ca ciupercile după ploaie.Pe plaja din...

Preluat de la EVZ