Un grav accident de circulație a avut loc aseară pe Calea Aradului din Timișoara. Șoferul unui Volkswagen Golf care se îndrepta dinspre centrul orașului spre ieșirea din Timișoara a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Potrivit tion.ro, șoferul mașinii în care se aflau doi băieți și două fete a pierdut controlul volanului după ce a vrut să facă o glumă, prefăcându-se că intră cu mașina în prostituatele care stau pe Calea Aradului. Potrivit sursei citate, primele care au sărit în ajutorul tinerilor răniți au fost chiar damele de companie care puteau fi victimele șoferului teribilist. Cei patru tineri au fost transportați la spital, iar șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-stupid-un-teribilist-a-vrut-sa-calce-cu-masina-un-grup-de-prostituate-4-tineri-raniti-40393.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-stupid-un-teribilist-a-vrut-sa-calce-cu-masina-un-grup-de-prostituate-4-tineri-raniti-40393-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv