Iar elocventă este o poză a unuia dintre cei mai temuți interlopi din Capitală. Robert Nica, considerat un rival al lui Nuțu Cămătaru, a reușit să-și construiască un palat, lângă București, care rivalizează chiar și cu proprietățile unor vedete consacrate de la Hollywood!

Robert Nica reprezintă una dintre cele mai cunoscute figuri asociate lumii interlope bucureștene, după ce, de-a lungul anilor, autoritățile l-au prezentat ca fiind unul dintre liderii temutei grupări a Sportivilor și dușmanul de moarte al lui Nuțu Cămătaru.

În ultimii ani, după ce și-a ispășit ultima condamnare și a fost repus în libertate, Nica și-a anunțat foștii locotenenți că renunță la viața de infractor și se apucă de afaceri legale. Acesta și-ar fi investit banii în imobiliare și a devenit repede unul dintre dezvoltatorii cunoscuți în sectorul 4, dar și în Ilfov, în special în Popești Leordeni, anunță Spynews.

Cu toate că a încercat să ducă o viață cât mai discretă, un prieten care i-a făcut o vizită la vila pe care și-a construit-o în Popești Leordeni, a „scăpat” o fotografie pe un site de socializare.

Din imagine reiese că Nica are acum o casă nouă, cu două etaje și terasă pe acoperiș, așezată într-o curte imensă, ca un parc, cu piscină luminată. Potrivit experților, proprietatea lui Nica ar ajunge, ca și valoare de piață, la aproape jumătate de milion de euro.

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/robert-nica-vila.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/robert-nica-vila-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Iar elocventă este o poză a unuia dintre cei mai temuți interlopi din Capitală. Robert Nica, considerat un rival al lui Nuțu Cămătaru, a reușit să-și construiască un palat, lângă București, care rivalizează chiar și cu proprietățile unor vedete consacrate de la Hollywood!Robert Nica reprezintă una dintre cele mai...

Preluat de la EVZ