Doi turiști britanici au avut parte de o experiență de neuitat în Thailanda după ce s-au aventurat să facă o partidă de sex în mare.

Spre ghinionul lor, cei doi au fost observați  de alți turiști care au chemat de urgență Poliția. 

Totul  a avut loc duminică dimineață în Pattaya, o stațiune situată la sud de Bangkok.  Ajunși la fața locului, oamenii legii i-au foțat pe iubăreții cuprinși de aburii alcoolului să iasă din apă și i-au invitat la secția de poliție. 

În video-ul postat pe internet, aceștia au fost surprinși în timp ce merg pe plajă dezbrăcați, însoțiți de polițiști până la un hamac, de unde cei doi își iau hainele pe ei și pornesc spre secția de poliție din orașul Pattaya.

Aventura i-a costat câte 1000 de bahti thailandezi (23 de lire) pe fiecare. Mai mult, și-au petrecut și o noapte la închisoare deoarece au încălcat legea Thailandei privind comportamentul în public.

Turiștii au fost eliberați după ce și-au cerut scuze.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/thailanda-tineri-arestati-dupa-ce-au-fost-prinsi-in-timp-ce-faceau-sex-in-mare-40352.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/thailanda-tineri-arestati-dupa-ce-au-fost-prinsi-in-timp-ce-faceau-sex-in-mare-40352-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv