Mai exact, pare-se, el a fost trimis de soția lui la… cumpărături.

Așa că, ca un bărbat conștincios, multimilionarul s-a pregătit din timp pentru treburile casnice cu care a fost însărcinat. Și, evident, pentru a nu uita ceva, și-a făcut o listă de cumpărături care, după dimensiuni, părea de-a dreptul impresionantă, dezvăluie Spynews.

Dar, pentru Cataramă, nu a fost nicio problemă, pentru că, răbădtor din fere, a luat fiecare raft din hypermarket la rând și, inspectând cu maximă seriozitate și atenție fiecare produs de care avea nevoie, îl așeza în coșul de cumpărături, iar apoi îl ”tăia”, cu ochelarii bine așezați pe nas, de pe lista de cumpărături.

 E adevărat, cumpărăturile făcute în acest fel au durat, pentru milionar, ore bune, dar, fără să pară nicio secundă presat de timp, Viorel Cataramă nu s-a lăsat până nu a tăiat toate produsele de pe lista de care nu s-a despărțit nicio secundă de-a lungul timpului petrecut în magazin.
Viorel Cataramă şi Adina Alberts trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, în luna iunie. Căsătoria a fost una demnă de un milionar şi a avut loc pe malul lacului Snagov.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mai exact, pare-se, el a fost trimis de soția lui la... cumpărături.Așa că, ca un bărbat conștincios, multimilionarul s-a pregătit din timp pentru treburile casnice cu care a fost însărcinat. Și, evident, pentru a nu uita ceva, și-a făcut o listă de cumpărături care, după dimensiuni, părea de-a dreptul...

Preluat de la EVZ