Mihai Tudose i-a invitat, luni, de la ora 11.00, pe reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, cu care va discuta despre drepturile şi obligaţiile poliţiştilor.

El a anunţat, sâmbătă, că patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur poliţist, el afirmând că a discutat cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, după ce poliţistul Sorin Vezeteu a fost omorât, joi noaptea, în gara Burdujeni din Suceava de un tânăr de 23 de ani, informează Mediafax.

”Gradul de periculozitate al acelei munci de a patrula de unul singur este înfiorător. Şi nu patrulează în locuri liniştite, ci patrulează în cele în care există potenţial negativ. Patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur om. Îşi pune viaţa în pericol absolut gratuit”, a declarat sâmbătă Mihai Tudose.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Mihai Tudose i-a invitat, luni, de la ora 11.00, pe reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, cu care va discuta despre drepturile şi obligaţiile poliţiştilor.El a anunţat, sâmbătă, că patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur poliţist, el afirmând că a discutat cu ministrul Afacerilor...

Preluat de la EVZ