Victor Ponta a dezvăluit în emisiunea „Subiectiv” cum se va întâmpla totul și a spus că Dragnea nu va reuși să scape de dosarele instrumentate de DNA.

”E păcat de votul din decembrie. Se puteau lua măsuri bune de sistem politic. Nu are nevoie Liviu Dragnea să îl scape de dosar, nu pentru asta s-au câștigat alegerile. S-a pierdut o mare parte din încredere. Va fi foarte greu de făcut ce s-a promis. Lumea și-a dat seama că promisiunile nu vor fi onorate. Eu nu mai sunt membru PSD. Am făcut politică doar în PSD, timp de 16 ani. Îmi pare rău că mi-am pierdut calitatea de membru, dar nu îmi pare rău că am votat la moțiune” a spus Ponta.

„Sunt două moduri total greșit de a conduce un partid, samba braziliană și ruleta rusească. Toate lucrurile astea, cu porci, cu Brazilia, afectează PSD, nu doar pe Liviu Dragnea.

„Dragnea vrea să conducă el guvernul. Pe Mihai Tudose nu mai poate să-l schimbe, e foarte probabil ca el să preia conducerea PSD”, a declarat fostul lider PSD. 

„Eu nu am un război personal cu Liviu Dragnea. El m-a înșelat, dar nu doar pe mine, ci pe mulți din PSD, care sunt foarte dezamăgiți. Domnul Dragnea vrea să se salveze doar pe el. Nu îl interesează nici viața mea, nici a altuia. Eu cred că nu se va salva nici pe el. Dragnea era un foarte bun număr 2, un catastrofal număr 1.”, a mai spus Victor Ponta la Antena 3.

„Eu cred că la un moment dat, dl. Tudose va prelua șefia PSD. Este inevitabil. Mă bazez pe faptul că cunosc destul de bine acest partid”, a conchis Victor Ponta 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Victor Ponta a dezvăluit în emisiunea „Subiectiv” cum se va întâmpla totul și a spus că Dragnea nu va reuși să scape de dosarele instrumentate de DNA.”E păcat de votul din decembrie. Se puteau lua măsuri bune de sistem politic. Nu are nevoie Liviu Dragnea să îl scape de...

Preluat de la EVZ