„Tudose nu poate fi dat jos de Dragnea. Dincolo de votul de la moțiune nimeni nu i-a dat dreptate lui Dragnea. Tudose are o experiență în zona parlamentară, dacă Liviu Dragnea ar veni să spună să mai facem o moțiune de cenzură, o să i se spună: mai lasă-ne”, a declarat Victor Ponta în emisiunea „Subiectiv”.

„Tudose a făcut lucruri bune pentru care l-am lăudat, l-a demis pe șeful ANAF”, a declarat fostul premier.

Prezent la deschiderea Campionatelor Naționale de șah, premierul Mihai Tudose a declarat că l-a învins pe Victor Ponta la respectiva competiție.

”Îmi aduc aminte că l-am învins pe domnul Victor Ponta la respectiva competiție”, a spus Tudose.

Ca replică, fostul premier Victor Ponta a scris pe Facebook că Mihai Tudose este un foarte bun jucător de șah. 

„E adevarat – Mihai Tudose este un foarte bun jucator de sah si il apreciez pt asta! Sper sa foloseasca sahul in perioada aceasta pentru o buna guvernare!

E mare nevoie macar Guvernul sa stie sah – din pacate PSD in 2017 este condus in mod iresponsabil fie in ritm de “samba braziliana” fie dupa reguliele de la “ruleta ruseasca”!!!”, a scris Ponta pe Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Tudose nu poate fi dat jos de Dragnea. Dincolo de votul de la moțiune nimeni nu i-a dat dreptate lui Dragnea. Tudose are o experiență în zona parlamentară, dacă Liviu Dragnea ar veni să spună să mai facem o moțiune de cenzură, o să i se spună: mai lasă-ne”,...

Preluat de la EVZ