”Standardele duble de calitate, o problemă ignorată de Guvernul PSD, care acceptă astfel ca România să devină mai departe o groapă de gunoi a Europei!

În timp ce liderii statelor Grupului de la Vişegrad, Slovacia, Cehia, Ungaria şi Polonia, au depus numeroase eforturi care să ateste faptul că anumiţi producători comercializează în statele din Europa de Est alimente cu o calitate inferioară faţă de alimentele comercializate în Europa de Vest şi vor dezbate zilele viitoare această problemă cu reprezentanţii Comisiei Europene, în România acest subiect nu mai reprezintă, din păcate, o prioritate pentru Guvernul PSD. 

Ministrul Agriculturii precum şi alţi oficiali care ar trebui să fie implicaţi în acest proces de evaluare preferă doar să anunțe că “vom face, vom drege”, sfidând în continuare și manifestând un dispreţ profund faţă de toţi cetăţenii români cărora li se interzice dreptul de a cunoaşte ce consumă şi dacă sunt sau nu cetăţeni de mâna a doua în UE.

Le solicit public premierului României, domnului Mihai Tudose şi ministrului Agriculturii, domnului Petre Daea, să își unească eforturile cu cei din grupul de la Vișegrad în această problemă extrem de spinoasă și să facă demersurile care se impun la Comisia Europeană în vederea modificării legislației existente astfel încât să se evite astfel standardele duble de calitate. În lipsa oricăror eforturi în acest sens, actualul Guvern acceptă ca România să devină groapa de gunoi a Europei cu consecințe incomensurabile asupra vieții cetățenilor români dar și asupra industriei alimentare și a fermierilor din România care au parte de o concurență profund neloială!”, a declarat europarlamentarul Daniel Buda.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
”Standardele duble de calitate, o problemă ignorată de Guvernul PSD, care acceptă astfel ca România să devină mai departe o groapă de gunoi a Europei!În timp ce liderii statelor Grupului de la Vişegrad, Slovacia, Cehia, Ungaria şi Polonia, au depus numeroase eforturi care să ateste faptul că anumiţi producători...

Preluat de la EVZ