Ion Rusu, un tanar roman in varsta de 25 de ani, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in Kent, Marea Britanie. Romanul conducea cu viteza si in stare avansata de ebrietate cand a provocat un accident grav care a dus la decesul unui tinere.

Tanarul avea o alcoolemie de doua ori mai mare decat limita legala in ca intrat cu masina pe care o conducea intr-un BMW, la volanul caruia se afla Mohini Arora, de 25 de ani.

Tanara a murit pe loc, in urma impactului violent. Mohini era fiica unui milionar indian si era studenta la Universitatea din Londra.

Potrivit autoritatilor, romanul a fugit de la locul accidentului, fiind retinut cateva ore mai tarziu.

In cele din urma el a recunoscut ca a provocat accidentul care a dus la decesul fetei. A fost condamnat la 6 ani de inchisoare.

Sursă: stirileprotv.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/anglia-roman-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-provocat-un-accident-care-a-dus-la-moartea-fiicei-unui-milionar-40350.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/anglia-roman-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-provocat-un-accident-care-a-dus-la-moartea-fiicei-unui-milionar-40350-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv