Un singur porc mistreţ a cauzat un triplu accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sud-vestul Germaniei, provocând rănirea a patru persoane, două dintre ele fiind în stare gravă, informează DPA citând un anunţ al poliţiei. 

Animalul a fost lovit de un autovehicul pe o autostradă din apropierea localităţii Insheim. La scurt timp, o altă maşină s-a izbit de porcul mistreţ, evenimentul provocând daune autovehiculului. 

A treia coliziune a fost însă cea mai gravă. Un conducător auto în vârstă de 22 ani a observat prea târziu corpul animalului şi a virat brusc spre dreapta ceea ce a determinat ieşirea autovehiculului de pe carosabil şi răsturnarea acestuia pe marginea drumului, potrivit poliţiei.

Şoferul şi unul dintre pasageri, în vârstă de 21 de ani, aflat în dreapta sa, au scăpat cu răni minore, însă cele două persoane care călătoreau pe locurile din spate, cu vârste de 19 şi 24 de ani, au suferit răni grave şi au fost transportate la spital, precizează Agerpres. 

Porcii mistreţi adulţi pot ajunge să cântărească 250 de kilograme

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un singur porc mistreţ a cauzat un triplu accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sud-vestul Germaniei, provocând rănirea a patru persoane, două dintre ele fiind în stare gravă, informează DPA citând un anunţ al poliţiei. Animalul a fost lovit de un autovehicul pe o autostradă din apropierea...

Preluat de la EVZ