Pilotul moldovean, Igor Cuharciuc, în vârstă de 14 ani, a murit la Loket, în Cehia, sâmbătă, după un accident suferit în timpul unei etape a Campionatului European, relatează publika.md.

Cuharciuc a pierdut controlul asupra direcției de mers, a căzut de pe motocicletă și s-a lovit la cap. Cursa a fost oprită imediat, iar adolescentul a fost transportat de urgență cu un elicopter până la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Pilotul a murit în timpul operației.

“Era un pilot cu viitor mare, toată speranța era în el. Era foarte talentat, săritor la nevoie și era un om bun. Este o pierdere foarte mare pentru sportul moldovenesc”, a declarat președintele Federației Moldovenești de Motocros, Alexandru Briuhov.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/a-murit-pilotul-de-motocross-igor-cuharciuc-dupa-un-accident-avea-doar-14-ani-40355.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/a-murit-pilotul-de-motocross-igor-cuharciuc-dupa-un-accident-avea-doar-14-ani-40355-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv