O nouă lovitură pentru Biserică!. A fost sesizat Tribunalul Ilfov cu propunerea de arestare preventivă a acestora pe o durată de 30 zile, potrivit unui comunicat al Parchetului.


SCANDAL SEXUAL în BOR. Mitropolia Moldovei îi CERE Episcopului de Huși să NU MAI SLUJEASCĂ


În dosarul penal nr. 459/P/2017 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti „se efectuează urmărirea penală cu privire la infracţiunile de evaziune fiscală în formă continuată, constituirea unui grup infracţional organizat, divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi favorizarea făptuitorului, fapte prin care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat cu suma de 3.785.988, 90 lei reprezentând TVA şi impozit pe profit”, se mai arată în comunicat.

Potrivit informațiilor din dosar, ar fi vorba despre o grupare infracțională care s-a instituit în 2016, alcătuită din mai multe persoane fizice, coordonate de un preot, care importă bunuri din Turcia şi le comercializează în ţară, fără documente legale.


ÎPS Tudosie RĂMÂNE sub CONTROL JUDICIAR


Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, împreună cu lucrători de poliţie judiciară ai Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi lucrători ai Brigăzii Speciale de Intervenţie “Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei Române, au efectuat 25 de percheziţii în Bucureşti, judeţele Ilfov, Buzău şi Constanţa, la sediile societăţilor comerciale implicate în activitatea infracţională, domiciliile persoanelor suspectate şi sediile unor instituţii publice, în vederea strângerii de probe necesare soluţionării acestei cauze penale.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
O nouă lovitură pentru Biserică!. A fost sesizat Tribunalul Ilfov cu propunerea de arestare preventivă a acestora pe o durată de 30 zile, potrivit unui comunicat al Parchetului. SCANDAL SEXUAL în BOR. Mitropolia Moldovei îi CERE Episcopului de Huși să NU MAI SLUJEASCĂ În dosarul penal nr. 459/P/2017 al Parchetului de...

Preluat de la EVZ