Acesta este și cazul Oanei Zăvoranu. Dispărută din peisajul monden, aceasta își petrece timpul răsfățîndu-se cu diverse obiecte cumpărate din moștenirea primită de la mama sa. Și, spre surprinderea multora, Zăvoranu pare că nu a ajuns încă la fundul sacului. Ultima extravaganță a vedetei: a plătit o avere pentru o bijuterie, scrie click.ro.

Despre Oana Zăvoranu s-a spus că a moștenit peste 60 de milioane de euro de pe urma mamei sale, bani reprezentând în mare parte echivalentul unor afaceri pe care ea nu a dorit să le ducă mai departe, ci să se descotorosească de ele.

A rămas cu bani, foarte mulți bani, iar harfele s-au ținut scai de ea. Sau invers. Și-a renovat casa cu mobilă și accesorii extrem de scumpe, dar și-a luat și o mașină de 100.000 de euro, direct din Germania, ca să nu mai vorbim de excursiile exotice în care s-a răsfățat cu iubitul ei.

Oana se laudă acum cu o nouă achiziție. Este vorba despre un ceas Rolex, cu diamante, care valorează în jur de 30.000 de euro. Evident că nu a putut păstra secretul doar pentru ea și s-a lăudat pe Facebook, ca să nu rateze cineva lista ei de achiziții.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Acesta este și cazul Oanei Zăvoranu. Dispărută din peisajul monden, aceasta își petrece timpul răsfățîndu-se cu diverse obiecte cumpărate din moștenirea primită de la mama sa. Și, spre surprinderea multora, Zăvoranu pare că nu a ajuns încă la fundul sacului. Ultima extravaganță a vedetei: a plătit o avere pentru...

Preluat de la EVZ