O șoferiță de 23 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce, aflată la volanul unui BMW, a intrat cu mașina într-un grup de pietoni, rănind două persoane. După ce a lovit pietonii, șoferița s-a înfipt cu mașina într-un copac. Din accident a mai rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unui pasager.

Accidentul a avut loc aseară, în Buzău. Bolidul se deplasa pe bulevardul Bălcescu, dinspre Unirii, când, în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția cu strada Colonel Buzoianu tânăra a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuar, înfingându-se apoi într-un copac.

Doi pietoni au avut ghinionul să se afle pe traiectoria mașinii scăpate de sub control. Este vorba despre doi bărbați, de 35 și 41 de ani. Aceștia au fost transportați la spital. Șoferița a fost și ea rănită, însă mai grav este pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 38 de ani, potrivit stiridebuzau.ro.

Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs în momentul în care tânăra șoferiță ar fi încercat să efectueze un viraj la stânga și a pierdut controlul volanului.

A fost testată alcoolscopic de polițiștii sosiți pentru a efectua cercetările, însă rezultatul a fost negativ. Tinerei i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/prapad-facut-de-o-soferita-de-23-de-ani-a-spulberat-cu-bmw-ul-doi-pietoni-si-s-a-infipt-cu-bolidul-in-copac-40326.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/prapad-facut-de-o-soferita-de-23-de-ani-a-spulberat-cu-bmw-ul-doi-pietoni-si-s-a-infipt-cu-bolidul-in-copac-40326-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv