John Heard, cunoscut mai ales pentru rolul lui Peter McAllister din seria filmelor “Home Alone/ Singur acasă”, care a jucat într-o varietate de roluri din filme, dar și în producții pentru micile ecrane, a murit la vârsta de 72 de ani. Heard a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Palo Alto, California, portrivit Variety.

Actorul a fost găsit mort într-o cameră de hotel unde se recupera după o operație suferită la spate. Moartea actorului a fost confirmată de autorități.

Actorul ar fi fost găsit mort într-o cameră de hotel din California de către una dintre menajere. Heard ar fi suferit miercuri o “intervenție chirurgicala minoră la spate” și se afla la hotel pentru recuperare. Un reprezentant al Departamentului de Poliție din Palo Alto a declarat pentru revista People: “Vă pot confirma că agenții noștri s-au deplasat împreună cu reprezentanți ai pompierilor la un hotel din orașul nostru ieri în cazul unei persoane care necesita ajutor medical. S-a constatat decesul. Deși în curs de investigație, această moarte nu este considerată suspectă la acest moment.”

Heard a mai jucat în “Cat People,” “After Hours,” “Big,” “Beaches,” “Gladiator,” și în seriale de televiziune precum “Miami Vice” și “The Sopranos,” pentru care a primit o nominalizare la premiile Emmy.

Câștigător al unui premiu Obieînainte de a se lansa la Hollywood, Heard a devenit cunoscut în anii 1970 datorită rolului său din “Chilly Scenes of Winter”, urmat de roluri principale în “Heart Beat”, unde l-a jucat pe scriitorul american Jack Kerouac, și în filmul din 1981 “Cutter’s Way”, withunde a interpretat rolul unui veteran al războiului din Vietnam, adept al teoriilor conspirației. Deși nu a avut mare succes la lansare, filmul a câștigat ulterior reputația unei pelicule clasice.

Născut în Washington, D.C., Heard a început să joace în producții pe Broadway. Primul său rol major a fost în comedia romantică “Chilly Scenes of Winter”, în 1979.

Alte roluri memorabile sunt cel din “Cutter’s Way,” rolul amantului Nastassjiei Kinski din filmul remake din anul 1983 “Cat People,” și rolul din “C.H.U.D.” , din 1984.

În filmul “After Hours” al lui Martin Scorsese, a jucat rolul barmanului Tom Schorr. Alte filme în care a jucat din aceeași perioadă sunt “The Trip to Bountiful,” “Heaven Help Us” și “The Milagro Beanfield War.” 

Heard era însurat cu actrița Margot Kidder și avea un fiu dintr-o relație anterioară cu actrița Melissa Leo. În urma sa mai rămân un alt fiu și o fiică dintr-o căsătorie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/john-heard-actorul-din-singur-acasa-a-fost-gasit-mort-40335.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/john-heard-actorul-din-singur-acasa-a-fost-gasit-mort-40335-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv