Fosta soție a lui Cristi Borcea a venit de câteva săptămâni în România. Alina Vidican pare însă să fie decisă să facă totul pentru ca cei doi copiii ai ei să fie bine. 

Potrivit Spynews.ro, Alin Vidican, care s-a stabilit cu copiii ei în SUA vrea să primească de la fostul soț o mărire a pensiei alimentare.

Motivând că taxele de școlarizare în SUA sunt foarte mari, Vidican vrea să-i ceară lui Borcea 200 de dolari în plus la pensia alimentară, sumă pe care ea o consideră suficientă pentru ca cei doi copii să poată frecventa una dintre școlile de renume din SUA.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului trecut, după o căsnicie care a durat 5 ani. 

Despărțirea s-a petrecut chiar la Penitenciarul Poarta Albă, unde fostul acţionar de la Dinamo era închis. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. 

Cristi Borcea şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în “Dosarul transferurilor”.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Fosta soție a lui Cristi Borcea a venit de câteva săptămâni în România. Alina Vidican pare însă să fie decisă să facă totul pentru ca cei doi copiii ai ei să fie bine. Potrivit Spynews.ro, Alin Vidican, care s-a stabilit cu copiii ei în SUA vrea să primească de la...

Preluat de la EVZ