Un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna Pianu, județul Alba, a murit astăzi după ce s-a răsturnat cu un tractor 15 metri într-o prăpastie.

Imediat după apelul la 112, spre locul accidentului au plecat echipaje SMURD și ale Poliției, însă accesul la locație a fost dificil, fiind teren accidentat. Echipajele ajunse la locul accidentului au constatat că un tânăr, aflat lângă tractorul răsturnat, era decedat. Utilajul se răsturnase aproximativ 15 metri, într-o râpă de pe marginea drumului, pe raza localității Purcăreți.

Trupul tânărului ar fi fost observat de o femeie care a trecut pe drumul din zonă. A luat legătura cu altă persoană, care avea telefon mobil și au fost anunțate forțele de intervenție, în jurul orei 16.40. Ajunse la fața locului, echipajele medicale au constatat decesul acestuia.

Potrivit IPJ Alba, tractorul (marca Fiat, neînmatriculat) era condus de C.A., un adolescent de 16 ani din localitatea Purcăreți, pe drumul comunal dintre Recea spre Purcăreți, în momentul accidentului. A pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în prăpastia de pe marginea drumului. Adolescentul a fost găsit decedat, în afara drumului la o distanță de aproximativ 500 de metri de tractorul răsturnat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-un-adolescent-de-16-ani-a-murit-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-tractorul-intr-o-rapa-de-15-metri-40337.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-un-adolescent-de-16-ani-a-murit-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-tractorul-intr-o-rapa-de-15-metri-40337-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv