„Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte şi meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, aşa cum ne dorim cu toţii!”, a scris senatorul Teodorovici pe Facebook, adăugând că pentru asta e nevoie ca tot mai mulți politicieni să-și asume acționeze ferm contra intereselor particulare sau de grup contrare interesului public.


Tudose l-a demis pe Teodorovici. A CRÂCNIT ÎN FRONT şi a fost executat


„Nu ţineam neapărat să am un punct de vedere, cu atât mai puţin o reacţie la decizia premierului Mihai Tudose de demitere din funcţia de consilier onorific al domniei sale. În schimb, au fost foarte mulţi oameni care m-au întrebat şi s-au întrebat în spaţiul public de ce o astfel de decizie şi mai ales cui aparţine?”, își începe fostul consilier onorific al premierului Tudose explicațiile după demiterea sa intempestivă, la câteva zile de la numire.

„Poate şi pentru acest motiv dar mai ales din respect pentru cei care gândesc şi care doresc cu adevărat binele acestei ţări, am să fac câteva precizări. Mă aşteptam la o astfel de decizie încă de la numirea mea în această funcţie pentru că am ştiut întotdeauna că acest fel de a fi, de a spune lucrurilor pe nume şi mai ales de a acţiona, nu este ceea ce acceptă şi promovează o mare parte din clasa politică actuală… ÎNCĂ. Totuşi, aşa cum am spus, şansa şi speranţa pe care le acorzi oricărui început de drum m-au făcut să cred (unii ar spune naivitate, idealism), că lucrurile se vor întâmpla altfel …”, continuă Teodorovici.


Noul partid al lui Ponta a dat lovitura: PSD și ALDE au pierdut majoritatea în Camera Deputaților! Marele plan al fostului premier


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte şi meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, aşa cum ne dorim cu toţii!”, a scris senatorul Teodorovici pe Facebook, adăugând că pentru asta e nevoie ca tot mai mulți politicieni să-și asume acționeze...

Preluat de la EVZ