Zeci de călători au rămas în câmp după ce trenul InterRegio 1585 s-a oprit, vineri, din parcursul București-Constanța în zona localității Pasărea pentru că pantograful de alimentare al locomotivei s-a rupt.

„Linia de contact a avut o problemă de ordin tehnic, astfel că pantograful locomotivei s-a rupt. O drezină pentru remedierea defecțiunii la linia de contact este în drum spre locul incidentului – între stațiile Pajura și Pasărea. De asemenea, o locomotivă de ajutor va prelua trenul pentru continuarea parcursului. Estimăm o întârziere de câteva zeci de minute și ne cerem scuze pentru acest incident”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

Trenul InterRegio 1585 a plecat de la București la ora 14.00 și avea programată sosirea la Constanța la ora 16.00.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/zeci-de-calatori-au-ramas-pe-camp-dupa-ce-trenul-bucuresti-constanta-s-a-defectat-galerie-foto-40306.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/zeci-de-calatori-au-ramas-pe-camp-dupa-ce-trenul-bucuresti-constanta-s-a-defectat-galerie-foto-40306-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv