Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost înjunghiat într-o cafenea din Pașcani, județul Iași. Marian Grigore, 26 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe duminică dimineață. 

El a fost operat de două ori la Pașcani. Fără succes însă! Medicii nu au reușit să identifice sursa sângerării. Ulterior, pacientul a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iași, după aproape opt ore de când a fost înjunghiat. După câteva zile de tratament însă, Marian a pierdut lupta cu moartea.

Familia tânărului acuză însă medicii din Pașcani de neglijență în serviciu. 

„Acest tânăr pe care eu l-am văzut și l-am mângâiat a fost îngrijit foarte bine în spitalul nostru. Faptul că a murit după 72 de ore înseamnă că ne-am făcut datoria”, a subliniat dr. Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal Pașcani, într-un interviu pentru Actualitatea TV.

Daniel Lungu (23 de ani), agresorul tânărului care și-a pierdut viața, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor. Disputa celor doi tineri ar fi pornit de la un conflict mai vechi dintre familiile lor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/tragedie-a-murit-la-doar-26-de-ani-medicii-l-au-operat-fara-succes-de-mai-multe-ori-40313.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/tragedie-a-murit-la-doar-26-de-ani-medicii-l-au-operat-fara-succes-de-mai-multe-ori-40313-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv