Aceasta a fost arestată pentru uciderea soţului său după ce papagalul a reprodus întocmai în faţa anchetatorilor ale bărbatului înainte de moarte. Acum, aceasta riscă să fie condamnată pe viaţă.

În mai 2015, Glenna Duram, din Ensley Township (Michigan), a tras cinci gloanţe în soţul său, Marty Duram, într-un acces de furie. A încercat apoi să se sinucidă, însă a eşuat.

A fost găsită cu leziuni la nivelul capului, iar când poliţia a întrebat-o ce s-a întâmplat a spus că un individ necunoscut a pătruns în locuinţă  şi a tras, informează RomâniaTV. Poliţiştii au crezut-o neluând nicio clipă în calcul că Glenna ar putea fi ucigaşa.

Ghinionul femeii a fost că papagalul gri Gabon, pe nume Bud, pe care îl deţinea, a văzut şi a auzit totul. Mai mult, el a reprodus fidel în faţa poliţiştilor ultimele cuvinte ale bărbatului ucis “Nu trage, curvă!”, a tot repetat papagalul, până când anchetatorii şi-au dat seama cine este adevăratul făptaş.

Sentinţa Glennei Duram va fi pronunţată în luna august.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Aceasta a fost arestată pentru uciderea soţului său după ce papagalul a reprodus întocmai în faţa anchetatorilor ale bărbatului înainte de moarte. Acum, aceasta riscă să fie condamnată pe viaţă.În mai 2015, Glenna Duram, din Ensley Township (Michigan), a tras cinci gloanţe în soţul său, Marty Duram, într-un acces...

Preluat de la EVZ