Floyd Mayweather și Conor McGregor se vor bate, pe 26 august, pentru o sumă care poate ajunge pînă la 500 de milioane euro.

Dacă pînă în prezent a ieșit în evidență prin averea pe care o deține, Floyd Mayweather a ajuns să țină prima pagină a tabloidelor britanice și datorită noii sale cuceriri.

Conform presei din Marea Britanie, pugilistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatoarea britanică Abigail Clarke. Chiar dacă au încercat să păstreze secretul, povestea lor a ieșit la suprafață înaintea marelui duel.

Una dintre marile calități ale lui Abigail este, după cum se poate observa și din galeria foto, frumusețea exterioară și trupul sculptat. Numai că puțini oameni știu că starul britanic a avut parte de o luptă lungă cu kilogramele, înfățișarea acesteia din urmă cu mai mulți ani nefiind nici pe aproape ca cea din prezent.

“Nu voi fi niciodată o femeie slabă, eu sunt cu forme. Fiecare dintre noi duce o luptă cu sine despre care ceilalți din exterior nu știu nimic”, s-a rezumat să afirme Abigail în momentul în care un tabloid din Anglia, Dailystar.co.uk, a descoperit trecutul starletei.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Floyd Mayweather și Conor McGregor se vor bate, pe 26 august, pentru o sumă care poate ajunge pînă la 500 de milioane euro.Dacă pînă în prezent a ieșit în evidență prin averea pe care o deține, Floyd Mayweather a ajuns să țină prima pagină a tabloidelor britanice și datorită...

Preluat de la EVZ