Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, și-a anunțat demisia, astăzi, și i-a transmis președintelui american Donald Trump că nu este de acord cu numirea bancherului Anthony Scaramucci ca director de comunicare, potrivit unor surse citate de site-ul cotidianului The New York Times.

Președintele american i-a cerut lui Sean Spicer să rămână în funcție, dar Spicer i-a transmis lui Trump că numirea lui Anthony Scaramucci este o greșeală foarte mare, potrivit unei persoane din anturajul Casei Albe citate de New York Times.

Informația a fost confirmată de un oficial al Casei Albe citat de agenția Reuters, dar încă nu a apărut niciun comunicat din partea președinției SUA.

Jonathan Karl, corespondent pentru ABC News la Casa Albă, a precizat că l-a întrebat pe Sean Spicer despre numirea lui Scaramucci, iar purtătorul de cuvânt i-a “trântit ușa în față”.

Sean Spicer, în vârstă de 45 de ani, a fost numit purtător de cuvânt al președinție Statelor Unite la 20 ianuarie. El a fost director de comunicare pentru Comitetul Național al Partidului Republican din 2011 până în 2017.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/new-york-times-purtatorul-de-cuvant-al-casei-albe-sean-spicer-si-a-anuntat-demisia-40319.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/new-york-times-purtatorul-de-cuvant-al-casei-albe-sean-spicer-si-a-anuntat-demisia-40319-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv