Mircea Lucescu este tot mai aproape de Galatasaray, după ce echipa din Istanbul a fost eliminată surprinzător de suedezii de la Ostersunds.

Președintele Ozbek a declarat după meci că Igor Tudor ar trebui să demisioneze, notează Mediafax.

Turcii nu pot digera prea ușor faptul că Galatasaray a fost eliminată din Europa League de Ostersunds, o echipă aflată în premieră în cupele europene, care joacă într-un oraș cu 49.000 de locuitori. Suedezii s-au impus cu 2-0 în tur și au făcut 1-1. Potrivit presei din Turcia, președintele Galatei i-a cerut demisia lui Igor Tudor.

Însă antrenorul Galatei este destul de ușor de demis. Tudor are o clauză de reziliere de doar 400.000 de euro, o sumă mică pentru un asemenea club. Însă totul depinde de negocierile cu Mircea Lucescu. Antrenorul român este liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu Zenit. Dar nu acceptă să vină la Galata în orice condiții.

Mircea Lucescu își dorește un contract pe cel puțin doi ani și un salariu de aproximativ 3,5 milioane de euro. Antrenorul român a fost întrebat acum ceva vreme dacă vine la Galata și răspunsul le dă speranțe fanilor: ”Nu știu, o să vedem”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/mircea-lucescu-tot-mai-aproape-de-a-prelua-echipa-galatasaray-istanbul-40298.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/mircea-lucescu-tot-mai-aproape-de-a-prelua-echipa-galatasaray-istanbul-40298-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv