Ceasul  a fost scos la licitație de către Monaco Legends și ar fi fost adjudecat de către  o persoană neidentificată, care a plătit  circa  1,2 milioane de dolari pentru acest model foarte rar, produs doar pentru clienți VIP, relatează BBC Moscow.

„Din câte știm noi, clientul a achiziționat acest ceas Patek Philippe (prin licitație – n.r.) pentru a i-l oferi cadou președintelui rus Vladimir Putin”, au declarat reprezentanții casei de licitații.

Monaco Legends a precizat că nu poate declina identitatea cumpărătorului, din rațiuni contractuale de confidențialitate, subliind, totuși, că este vorba de o „persoană foarte importantă”.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a declarat  agenției de știri TASS, că informația este o „știre falsă”, precizând că cel mai probabil casa de licitații „a mințit clientul ca să ridice prețul”.

„Acest cumpărător ar trebui să-și rezolve singur problema cu casa de licitație, din moment ce acest ceas nu a avut vreodată vreo legătură cu președintele”, a adăugat Peskov.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Ceasul  a fost scos la licitație de către Monaco Legends și ar fi fost adjudecat de către  o persoană neidentificată, care a plătit  circa  1,2 milioane de dolari pentru acest model foarte rar, produs doar pentru clienți VIP, relatează BBC Moscow.„Din câte știm noi, clientul a achiziționat acest ceas Patek Philippe...

Preluat de la EVZ