Ca să îți repari mașina pe propria RCA la una dintre cele mai mari companii de asigurări generale trebuie să scoți din buzunar câteva sute de lei pe an.

Decontarea directă, care-i per­mi­te șoferului păgubit să-și repare auto­tu­rismul în baza propriei polițe auto obli­gatorii (RCA), va scoate din bu­zu­na­rele românilor câteva sute de lei pe an, conform ZF.

De exemplu, Omniasig, a doua cea mai mare companie de asigurări ge­nerale după primele subscrise anul trecut, ofertează clauza de decontare directă la un tarif de 170 de lei pe an în cazul autoturismelor, potrivit ofertei transmise de Omniasig brokerului de asigurare Safety Broker.

Pentru auto­turismele electrice clauza de decontare di­rectă costă mai puțin, respectiv 140 de lei pe an.

Prețul crește însă odată cu creș­terea capacității cilindrice a auto­ve­hiculului și ajunge la 920 de lei pe an pen­tru un autotractor. Cel mai puțin pentru decontarea directă vor plăti pro­prietarii de motociclete, ATV-uri, res­pectiv 50 de lei pe an.

Pe de altă parte, pro­prietarii de scutere și mopede vor fi ne­voiți să scoată din buzunar 320 de lei pe an pentru clauza de decontare directă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/cat-trebuie-sa-platesti-ca-sa-iti-repari-masina-pe-propria-asigurare-rca-40287.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/cat-trebuie-sa-platesti-ca-sa-iti-repari-masina-pe-propria-asigurare-rca-40287-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv