Acuzații extrem de dure după ce un polițist a fost ucis pe peronul gării din Burdujani, județul Suceava. Agentul a fost înjunghiat de zece ori de către un individ de 23 de ani, recidivist.

Unul dintre colegii polițistului a postat pe Facebook un mesaj emoționant, dar și extrem de dur la adresa șefilor Poliției.

“Știam doar că a fost înjunghiat. Am fost trimiși la fața locului, iar când am intrat în gară ne-am intersectat cu colegii de la SMURD ce se retrăgeau, tăcuți și întunecați la chip. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce am simțit când am văzut pe peron cearșaful alb cu care era acoperit trupul colegului meu, Sorin Vezeteu, știu doar că mi s-au înmuiat genunchii… Nu a trecut o lună de când “urlam” public: NE MOR COLEGII ÎN STRADĂ!! I-a păsat cuiva? NU…au decis să fiu cercetat pentru asta. Colegul meu, iertate fie-i păcatele, lucra SINGUR, cu bună-știința șefilor, pe care personal îi consider direct răspunzători, VINOVAȚI de moartea lui Sorin…încă nu-mi vine să cred că nu mai e… Dumnezeu să te ierte, dragă Sorin, EROULE, pe tine și pe cei care se fac vinovați de plecarea ta…AI NOȘTRI te-au omorât, nu boschetarul ăla nenorocit…”, scrie polițistul.

RECOMANDARE – Polițist ucis cu peste 20 de lovituri de cuțit! Criminalul și-a recunoscut fapta, dar nu are niciun motiv – IMAGINI ȘOCANTE

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/acuzatii-grave-dupa-moartea-politistului-injunghiat-in-gara-colegul-meu-lucra-singur-cu-stiinta-sefilor-pe-care-ii-consider-vinovati-40293.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/acuzatii-grave-dupa-moartea-politistului-injunghiat-in-gara-colegul-meu-lucra-singur-cu-stiinta-sefilor-pe-care-ii-consider-vinovati-40293-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv