Autor:
Adrian Dumitru
|
miercuri, 01 februarie 2017 | 0 Comentarii
| 307 Vizualizari

<!–

–>

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție dură la adresa politicienilor care au adoptat proiectul de lege în privința ordonenței privind grațierea.

Reputatul jurnalist a declarat că ziua de marți consfințește începutul dictaturii în România. „Nu este important surprinzătorul din această decizie, importantă este semnificaţia. În această seară, puterea politică a declanşat un război împotriva altei puteri din statul român, puterea independentă a justiţiei. Nu mai încape vorbă de dosarele lui Dragnea, Voiculescu, Vîntu sau Ghiţă, de tot felul de detalii. Ce s-a întâmplat este o declaraţie de război, făcută nu numai justiţiei ci şi cetăţenilor români care au îneţeles să se opună acestui act discreţionar, totalitar, care vine din bezna comunistă de dinainte de ’89. Nu ştiu cum se poate răspunde la aşa ceva.

Avem dictatul de marţi. Încă o marţe neagră. A doua marţe neagră, poate mai neagră decât prima. Aici atacul este clar. Este cât se poate de clar că PSD, condus de Liviu Dragnea, a declarat război justiţiei din România. Uitaţi-vă cât de agresiv este acest gest. Ar fi putut să obţină lucrul acesta trecând legile prin Parlament. Au dorit să facă acest gest de forţă asupra justiţiei. Nu ştiu cum poate fi rezolvat acest conflict major creat de PSD-ul domnului Dragnea. Nu ştiu ce speră să obţină. Speră ca oamenii să cedeze, să nu mai iasă la demonstraţii în frig, să se ducă acasă. Speră că instituţiile de justiţie ale statului se vor supune. Astăzi, marți, a început dictatura în România”, a tunat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Tag-uri:
România, dictatură, PSD, Liviu Dragnea, ctp

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Tudor Popescu, anunț FATIDIC pentru România! “Este marțea NEAGRĂ! A început DICTATURA!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ctp-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ctp-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Adrian Dumitru | miercuri, 01 februarie 2017 | 0 Comentarii | 307 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ