loading…

Un student canadian, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de crimă de gradul întâi pentru uciderea a șase persoane într-o moschee din Quebec, în timpul rugăciunilor de seară, informează The Guardian.

Alexandre Bissonnette, student al Facultății de Științe Sociale, din cadrul Universității Laval, a fost acuzat, de asemenea, de alte cinci tentative de omor.

O organizație locală ce susține refugiații, Bienvenu aux réfugiés, a comunicat faptul că numele lui Bissonnette le este familiar, descriindu-l pe acesta drept o persoană care posta în mediul online comentarii prin care denigra refugiații și care și-a exprimat suportul pentru Marine Le Pen, liderul partidului francez de centru-dreapta, Frontul Național.

Șase persoane au fost ucise, iar opt altele rănite, în urma unui atac armat care a avut loc la Centrul Cultural Islamic din orașul canadian Quebec.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/student-canadian-acuzat-de-atacul-armat-asupra-moscheei-din-quebec-35458.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/student-canadian-acuzat-de-atacul-armat-asupra-moscheei-din-quebec-35458-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv