Autor:
Maria Anghel
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

În iunie 2016, într-o localitate din judeţul Botoşani, o fetiţă de doar 11 ani a fost violată de propriul frate, în vârstă de 16 ani. Părinţii au anunţat autorităţile abia acum, deşi a trecut aproape un an de la acest groaznic incident.

Imediat după viol, fetiţa le-a povestit părinţilor ororile la care a fost supusă. Cu toate acestea, părinţii nu au făcut nimic pentru ca vinovatul să plătească pentru faptele sale. Aceştia spun că nu au anunţat Poliţia mai devreme deoarece băiatul i-a ameninţat că o să-i omoare dacă fac acest lucru. Ba mai mult, părinţii celor doi copii susţin că băiatul i-a şi bătut de câteva ori ca să îi determine pe aceştia să tacă.

Chiar săptămâna trecută, în urma unei bătăi aplicate de băiat, tatăl s-a ales cu trei coste rupte. Bărbatul i-a povestit surorii ceea ce s-a întâmplat. Femeia a fost cea care a anunţat autorităţile de ceea ce s-a întâmplat.

Mama recunoaşte că micuţa i-a povestit despre ororile la care a fost supusă de fratele său: “Fata mi-a spus. Am trimis-o după lucerna de la vecini. El s-a dus după ea. Fata mi-a spus după două săptămâni şi i-am spus şi soţului”.

“Judecatoria Botoşani a dispus arestarea inculpatului pe o durată de 30 de zile pentru viol. S-a reţinut în sarcina acestuia că în cursul lunii iunie 2016, acesta a intreţinut un raport sexual pe un teren viran din spatele locuinţei, cu sora sa în vârstă de 11 ani”, a declarat Nicoleta Arpinte, Parchetul Judecătoriei Botoşani.

Fata a fost evaluată de un psiholog care a confirmat nenorocirea prin care a trecut micuţa.

Băiatul benefeciază de o reducere a pedepsei deoarece este minor. Cu toate acestea, acesta riscă să fie închis în spatele gratiilor timp de 12 ani.

Tag-uri:
viol, fetita, parchet, raport sexual, parchetul judecatoriei botosani

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REVOLTĂTOR. O fetiţă de 11 ani a fost VIOLATĂ de propriul frate. Părinţii au anunţat poliţia abia după un an de la incident. Cum îşi JUSTIFICĂ aceştia TĂCEREA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/viol-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/viol-465x390-300x237.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Maria Anghel | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ