loading…

Directorul Casei Județene de Pensii Suceava (CJP), Maria Camelia Chițul, a fost ridicat, astăzi, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) și condus la audieri. 

Chițul este anchetată într-un dosar privind fapte de corupție vizând două infracțiuni de trafic de influență și două de permitere a accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinații publicității. Aceasta este suspectată de angajarea ilegală a două persoane pe funcții de execuție în cadrul CJP Suceava.

Prima faptă de trafic de influență a avut loc în luna iunie a anului trecut, iar a doua în luna octombrie 2016.

Concursurile pentru angajarea persoanelor s-au desfășurat în noiembrie 2016 și, respectiv, ianuarie 2016. 

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că față de directorul CJP vor fi adoptate măsuri preventive, însă susțin că tipul măsurii va fi stabili abia după audieri, în funcție de cursul anchetei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/perchezitii-la-casa-de-pensii-suceava-sefa-institutiei-ridicata-de-dna-35468.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/perchezitii-la-casa-de-pensii-suceava-sefa-institutiei-ridicata-de-dna-35468-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv