loading…

O fetiță de aproximativ 10 ani a murit într-o tentativă de atac sinucigaș în nord-estul Nigeriei, activându-și centura explozivă în apropierea forțelor de securitate, a anunțat un membru al milițiilor civile, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

“O fetiță de aproximativ 10 ani s-a apropiat de taberele militare și a încercat să traverseze strada spre tabăra de persoane strămutate”, a povestit Musa Ahmad, care lucrează în sprijinul armatei nigeriene împotriva grupării islamiste Boko Haram.

“Soldații i-au ordonat să se oprească, dar ea i-a ignorat. Eu au amenințat că vor trage focuri de armă asupra ei, și atunci fetița s-a suspus ordinelor și și-a ridicat vălul”. Avea asupra ei materiale explozive, le-a activat și a sărit în aer, a explicat acesta.

Atacul, care a avut loc luni la prânz în comuna Banki din statul Borno, nu s-a soldat cu alte victime.

În urmă cu un an, pe data de 30 ianurie 2016, cel puțin 85 de persoane au murit în apropierea taberei de persoane strămutate din localitatea Dalori în urma unui atac comis de gruparea Boko Haram.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-fetita-de-10-ani-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-in-aer-in-apropierea-fortelor-de-securitate-35476.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-fetita-de-10-ani-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-in-aer-in-apropierea-fortelor-de-securitate-35476-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv