loading…

Un bărbat din Dâmbovița a avut parte de o moarte cumplită. Omul a fost găsit înghețat în curtea casei, cu trupul devorat de proprii câini. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Totul s-a petrecut într-o gospodărie din comuna Persinari din județul Dâmbovița. Bărbatul în vârstă de 66 de ani a ieșit în curte, iar la un moment dat a fost atacat de cei doi câini ai săi. Animalele au sărit pe el și l-au mușcat din toate părțile.

Bărbatul a căzut în zăpadă, iar vecinii l-au găsit în șoc hipotermic. A fost transportat de urgență la spital, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața acestuia, scrie romaniatv.net.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/moarte-cumplita-un-barbat-a-murit-inghetat-in-curte-iar-cainii-i-au-devorat-cadavrul-35485.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/moarte-cumplita-un-barbat-a-murit-inghetat-in-curte-iar-cainii-i-au-devorat-cadavrul-35485-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv