Autor:
Mirabela Stoica
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 85 Vizualizari

<!–

–>

Ministrul Energiei este internat în spital.

În urmă cu două zile, Ministrul Energiei Toma Petcu s-a internat într-un spital din Capitală din cauza unor probleme de sănătate. Petcu și-a delegat atribuțiile pentru această perioadă secretarului de stat Robert Tudorache.

”Din cauza unor probleme de sănătate, ministrul Energiei Toma Petcu urmează un tratament, pentru o perioadă de timp. Ca atare, atribuțiile sale de ministru au fost delegate pentru această perioadă secretarului de stat Robert Tudorache”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de către ALDE.

”Alianța Liberalilor și Democraților precizează că informațiile apărute în presă referitoare la posibilitatea înlocuirii din funcția de ministru al Energiei a domnului Toma Petcu sunt simple speculații”, mai este specificat în comunicat.

”Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat în spital pentru o afecţiune superficială şi va reveni la birou în maximum două săptămâni”, a declarat, Teodora Meţiu, consilier personal al ministrului, pentru Agerpres. 

Tag-uri:
Toma Petcu, Ministrul Energiei, robert tudorache, alde

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Energiei este INTERNAT în spital. Cine a preluat atribuţiile acestuia.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/petcubun-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/petcubun-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mirabela Stoica | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 85 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ