Autor:
Carmen Vintilă
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi la ieșirea de la ICCJ că o lege a graţierii nu l-ar ajuta, precizând că România e patria denunţurilor şi a ascultărilor. Procesul a fost amânat.

“Nicio graţiere nu mă ajută pe mine. Eu nu am auzit de la Guvern că vrea să dezincrimineaze abuzul în serviciu pe de o parte. (…) Eu am înţeles de la DNA că au o problemă cu vreo 15.000 de dosare. Eu nu cred că cele 15.000 sunt despre mine Vreau să aduc şi eu martori şi să audieze din nou martorii care au fost audiaţi la DNA să vedem dacă şi acest proces va merge şi se va susţine pe o declaraţie mincinoasă sau două declaraţii mincinoase obţinute în condiţii suspecte la DNA. Eu m-am uitat cu foarte mare atenţie pe toate declaraţiile. Oricine este de bună credinţă şi studiază cu atenţie doar acele declaraţii şi declaraţiile martorilor, se vede că sunt puse cu mâna sau cusute cu aţă albă, dictate. Vorbim despre o doamnă care a făcut o declaraţie mincinoasă, care a mai fost condamnată pentru luare de mită şi care probabil are alt dosar şi cu care se pare că s-a făcut o înţelegere. Asta este România, patria denunţurilor şi ascultărilor. Aştia sunt principalii piloni pe care se sprijină dosarele în România şi pentru care intră oamenii în puşcărie”, a declarat preşedintele PSD la sediul instanţei supreme, citat de mediafax.ro.

Întrebat ce l-ar sfătui pe Florin Iordache în privinţa modalităţii de promovare a actelor normative privind graţierea şi modificarea codurilor penale, Liviu Dragnea  i-a recomandat să se uite pe actele normative trecute. “Dacă s-a mai dat vreo graţiere prin ordonanţă, pot să dea, dacă nu, nu ştiu dacă e bine. eocamdată eu am văzut foarte mult scandal pe nişte intenţii“, a spus Dragnea.

Termenul de judecată de marţi a fost amânat pentru 14 februarie, întrucât unii dintre inculpaţi nu aveau apărători. 

Tag-uri:
Liviu Dragnea, Curte Constitu, Florin Iordache, Bombonica Prodana, proces, ICCJ

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea: “România e patria denunţurilor şi a ascultărilor”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea_6-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea_6-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Autor: Carmen Vintilă | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ