Autor:
Matei Năstase
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 67 Vizualizari

<!–

–>

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, marți, decretul de decorare a Muzeului Național Brukenthal. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială într-un comunicat.

Klaus Iohannis a conferit Ordionul ”Meritul Cultural” în grad de Comandor, Categoria E ”Patrimoniul cultural național” Muzeului Național Brukenthal. Acest gest vine o dată cu împlinierea a 200 de ani de la înființarea instituției și a fost făcut în semn “înaltă apreciere și recunoștință pentru dăruirea și profesionalismul de care au dat dovadă generațiile de specialiști ai acestui așezământ, contribuind la conservarea, sporirea și valorificarea unui patrimoniu cultural de o importanță remarcabilă pentru cultura națională și determinând, pe această cale, recunoașterea municipiului Sibiu drept un reper cultural de importanță internațională”.

Tag-uri:
iohannis, klaus iohannis, merit cultural, muzeul brukenthal, infiintare, vechime, decorat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Klaus Iohannis, gest de ULTIMĂ ORĂ. ACTUL SEMNAT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/klaus-iohannis_3-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/klaus-iohannis_3-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 67 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ