Autor:
Maria Anghel
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 116 Vizualizari

<!–

–>

Telefonul viitorului are o formă inedită şi funcţii spectaculoase.

Philipe Starck şi Jerome Olivet, designeri de renume mondial, au reuşit să creeze telefonul viitorului. Acesta se numeşte Alo și, cu toate că nu se ştie încă când va deveni un dispozitiv de serie, merită să vedeţi cum arată și ce dotări hardware are.

Telefonul viitorului este inspirat din telefoanele clasice, dar are un design total diferit faţă de ceea ce există acum pe piaţă.

Specialiştii au ales pentru telefonul Alo un design curbat ce urmează forma feței când este utilizat.

În plus, merită ştiut că acest gadget oferă o interfață complet vocală pentru toate funcțiile telefonului, citirea de SMS-uri și emailuri, cât și dictarea de mesaje în defavoarea tastării. Camera telefonului funcționează ca un ,,ochi”.

Acesta permite utilizatorului, printre multe alte funcţii, să citească texte într-o limbă străină și să identifice fețe. De asemenea, cu ajutorul acestuia se poate proiecta o hologramă 3D pentru a vedea un film sau un mesaj.

Nu se ştie încă când o să apară pe piaţă acest model de telefon, dar cu siguranţă va face furori printre iubitorii de gadgeturi.

Tag-uri:
telefonul viitorului, alo, philipe starck, jerome olivet, holograma 3D

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi designeri celebri au creat TELEFONUL VIITORULUI. Forma acestuia este INEDITĂ, iar funcţiile sunt cu adevărat SPECTACULOASE.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/telefonbun-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/telefonbun-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Maria Anghel | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 116 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ