Autor:
Silvia Stanciu
|
marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 80 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a luat recent decizia de a o concedia pe Sally Yates pentru refuzul de a pune în aplicare un ordin juridic destinat să protejeze cetăţenii Statelor Unite ale Americii, conform declaraţiei dată de Casa Albă pentru CNN.

Decizie cu impact luată de Donald Trump. Un om important l-a înfruntat pe liderul SUA şi a fost demis. Ştirea face ocolul lumii

Semnarea ordinului, ce interzice accesul pe teritoriul american a cetăţenilor din şapte ţări (Libia, Sudan, Somalia, Yemen, Irak, Iran şi Siria), stârneşte numeroase reacţii negative şi proteste.

Aproximativ 200 de oameni au fost împiedicaţi să intre în Statele Unite, iar alţi 173 nu au fost lăsaţi să se îmbarce în zboruri către aeroporturi americane. Deşi aveau dreptul legal de a fi în Statele Unite, zeci de oameni au fost reţinuţi in vămi pentru mai multe ore.

În continuare, Sally Yates va fi înlocuită temporar de Dana Boete, avocat al Districtului de Est din Virginia.

Tag-uri:
Donald Trump, Statelor Unite, Sally Yates, Casa Albă, Statele Unite, Dana Boete

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DECIZIE CU IMPACT luată de Donald Trump. UN OM IMPORTANT l-a înfruntat pe liderul SUA şi A FOST DEMIS. Ştirea face ocolul lumii.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/donald-trump_5-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/donald-trump_5-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Silvia Stanciu | marţi, 31 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 80 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ